Nasza klasa
Administrator
SPRAWDZIANY
Sprawdzian-kartka papieru na której wyryto pogańskie symbole które mają za zadanie męczyć młodych ludzi.
Chyba każdy się zgodzi ,że sprawdziany są nieprzyjemne,a kiedy dowiadujemy się o nich sekunde przed napisaniem stają się jeszcze bardziej nieprzyjemne.Tak więc zwracam się do klasowych mózgów które bez problemu pamiętają o kartkówkach/sprawdzianach/odpowiedziach:PISZCIE TU O NICH,PONIEWAŻ (znów nie chodzi o mnie ) SĄ W KLASIE GAPY KTÓRE NIE PAMIĘTAJĄ O TYM
Z góry dziękuję : Piękny i Mądry
Ohohoh wywyższasz sobie! Za tydzień 13.03.2008 będzie sprawdzian z Biologi trochę info jest, ale co poradzić "Coś za coś".
Administrator
Z bioli?A może jeszcze powiesz z czego? I dasz jakieś materiały <marzyciel>
Tak z Bioli a materiały powinieneś znaleźć w swoim zeszycie, za dużo tego !
Administrator
mam nowy zeszycik więc będziesz tak miły i podasz mi te tematy:)
ZAPOMNIJ O TYM !!
Moderator
hehe, ja Ci Nowy dam pożyczę zeszycik z bioli, ale Ty go własnoręcznie przepiszesz ;P
Moderator
heej !!! jutro tzn.4.03.br, mamy kartkówkę ze sztuki... yyy... ktoś coś umie ??? albo niech ktoś mi powie z czego w ogóle jest ta kartkówka... ratujcie, please
Tak tak tydzień temu też miał być i co nic nie było może już zapomniał a nawet jeśli to trudno ja nie wiem z czego
Administrator
Ja też nie bardzo wiem z czego
CHyba coś o rzeźbie
Co ? Rzeźba Boże znowu leże
Moderator
spoko, loko... niebyło kartkówki, Sebuś miałeś rację... a takw ogóle to mi podziękuj <joke> dzięki mnie dostałeś 5+ ;D