Nasza klasa
Administrator
No więc tak:
-Mecze Klasowe (Może nie było najlepiej ale i tak dziękujemy naszym "kibolom" )
-Walentnki-Serduszko puka w rytmie cza cza (jeśli ktoś nie pamięta ma szczęście )
//Dalej niestety moja pamięć nie sięga.Potrzzebuje pomocy żonki,albo kogos innego //
Jeżeli mecze klasowe można nazwać sukcesem to napisałeś same bzdury i za to "klasowe" nie były konkursem to były takie jakby zajęcia dodatkowe. A apropo "Serduszko puka..." to nie przypominaj mi o tym ! ;D
Administrator
Klasowe były świetne .Szczególnie Patryk się wykazał
Nie widziałem go, lecz słyszałem, że grał "przeciwko" wam !
Moderator
noo tak... ktoś tu nam zawalił klasowe... ale zachowam to dla siebie... Sebcio, szkoda, że Ciebie niebyło ;( skazani na porażkę ;(
Ohhh co ja tu słyszę nie wywyższaj mi aż tak bo wiem że nie jestem taki dobry ale na pewno lepszy od Patryka
Moderator
nie no, ale wiesz jakbyś grał, to napewno niedostalibyśmy takich bęcków od 2E, bo przecież jak Ty grasz, to ich jedziemy na WF-ie jak chcemy !!! A pozatym, każdy z chłopaków potwierdzi moje zdanie, że bez Ciebie, gramy znacznie gooorzej ;-/
Mhm... wieże ci na słowo wiem że Patryk mnie nie zastąpi ale czasem on też dobrze gra ale mówię "czasem"
No czasem Patryk ma wybitną formę i na bramce jest nie do pokonania, lecz gdy widzi Martę to zaraz coś z nim się dzieje nieciekawego nie zwraca uwagi na piłkę normalnie jakieś "Z archiwum X"